متخصص تغذیه، مشاوره تغذیه، طب سنتی

انتشار مقالات تخصصی تغذیه ، معرفی دکتر های لاغری تهران، مشاوره تغذیه و طب سنتی از خدمات این وبلاگ است

متخصص تغذیه، مشاوره تغذیه، طب سنتی

انتشار مقالات تخصصی تغذیه ، معرفی دکتر های لاغری تهران، مشاوره تغذیه و طب سنتی از خدمات این وبلاگ است

برای لاغری سریع، ما نیاز داریم تا از بهترین برنامه غذایی پیروی کنیم، این وبلاگ محل انتشار مقالات تخصصی تغذیه ، معرفی دکتر های لاغری تهران، مشاوره تغذیه و طب سنتی میباشد

پیوندها

۴ مطلب در مرداد ۱۴۰۱ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

طب تلفیقی چیست؟

در طب رایج امروزی هر عضوی از بدن به صورت کاملا تخصصی بررسی و ارزیابی میشود و این تمرکز اختصاصی بر روی یک عضو ممکن است در بسیاری مواقع باعث کم توجهی به سایر قسمت های بدن شود که اتفاقا دلیل ایجاد آن اختلال میتواند همان بخش باشد که ظاهرا هیچ ارتباطی با آن بخش نداشته و علت اصلی ایجاد همان بیماری است.

به طور مثال؛ فردی که دچار ریزش مو شده در درمان آن اگر فقط به منطقه پوست سر توجه شود ممکن است دلیل ریزش مو آن فرد که (به طور مثال اختلالات هورمونی، تخمدان پلی کیستیک، کم کاری تیروئید) باشد که کلی تر هستند مورد بی توجهی واقع گردند

و از طرفی مثلا بیمار به دلیل اختلالات روماتیسمی تحت درمان با “کورتون” قرار گیرد و دریافت خود این دارو منجر به عوارض متعدد و جدیدی از قبیل پوکی استخوان ، افزایش وزن و چاقی، دیابت و فشار خون میگردد

طب تلفیقی درباره کدام بیماری ها بیشتر توصیه میشود؟

هر نوع اختلالی در سیستم طبیعی بدن میتواند ناشی از عملکرد نادرست همان عضو یا عضو های مرتبط با آن باشد
از دیدگاه طب تلفیقی که پلی بین طب نوین و طب مکمل است میتوان در حفظ تندرستی و بازگرداندن آن به وضعیت طبیعی استفاده کرد
بر این اساس هرگونه اختلالی در بدن قابل ارزیابی و درمان با طب تلفیقی میباشد
البته در این میان بیماری های مزمن ، بیماریهایی که درمان قطعی برای آنها وجود ندارد، بیماری هایی که عوارض طولانی مدت تری در طول درمان داشته،میتوانند از مزایای ویزیت تلفیقی بیشتر بهره مند شوند

چرا طب تلفیقی؟

چون با تشخیص و اصلاح مزاج و استفاده از گیاه و عرقیات بدون عوارض و سودمند باعث درمان و بهبودی بیماری شده و در موارد کاربردی دیگر مانند زیبایی پوست، مو و لیفتینگ با کمترین هزینه اثر بخشی مطلوبی را به ارائه میکند که در واقع این طب مشاوره همزمان متخصص تغذیه و متخصص طب سنتی میباشد 

  • فرشاد یعقوبیان
  • ۰
  • ۰

طب سنتی چیست؟

در طب سنتی ایران هر نوع اختلال یا بیماری در بدن انسان میتواند مورد ارزیابی و درمان قرار بگیرد. اساس درمان در طب سنتی ایران به صورت قدم به قدم بوده که در قدم اول فقط با برنامه غذایی به اصلاح مزاج بیمار و درمان بیماری پرداخته میشود
در صورت عدم نتیجه گیری مطلوب، قدم بعدی استفاده از داروهای گیاهی متناسب با مزاج فرد است.

بسیاری از بیماری های رایج در ابتدا با این دو اقدام (اصطلاح غذا و داروهای گیاهی) پاسخ مطلوبی خواهند داد. درموارد که طبق نظر متخصص طب سنتی نیاز به درمان کاملتر، ماندگارتر و سریعتر داشته باشد از قدم سوم که همان اعمال یداوی ( مانند:حجامت، بادکش، ماساژ های درمانی، زالو  و فصد و …) میباشد استفاده میشود. بر این اساس برای به دست آوردن درمان های ساده، کم هزینه، کم عارضه و با اثر بخشی ماندگار میتوان به طب سنتی رجوع کرده و از مزایای آن بهره مند شد
همانگونه که در درمان بیماری های حاد و عفونی، طب رایج توانمندی بیشتری دارد. طب سنتی در درمان بیماری های مزمن و صعب العلاج توانمندی ویژه تری دارد
به تفصیل طب سنتی تخصص ویژه ای در:
درمان اضطراب و افسردگی، درمان بیماری های پوستی، درمان سردرد ، درمان بیماری های جنسی ، درمان بیماری های زنان، درمان بیماری های مزمن مانند قند (دیابت)، چربی خون، کبد چرب (گرید های 1 الی 4) فشار خون و سایر بیماری های مزمن دارد

درمان با طب سنتی درکدام یک از بیماری ها موثرتر است؟

  • درمان عفونت های ویروسی حاد از قبیل کرونا و آنفولانزا
  • درمان حساسیت های فصلی
  • درمان دیابت
  • درمان اضطراب و افسردگی
  • درمان مشکلات جنسی
  • درمان نازایی
  • درمان عفونت های انگلی (خارش های مقعدی)
  • درمان فشار خون
  • درمان هموروئید (بواسیر)
  • درمان کبد چرب (گرید های 1 تا 4)
  • درمان انواع سرفه
  • فرشاد یعقوبیان
  • ۰
  • ۰

رژیم غذایی سالم وقتی میتوان گفت یک رژیم غذایی سالم است که از تعادل و تنوع کافی برخوردار بوده و دریافت مواد غذایی از گروه های غذایی مختلف (همچون لبنیات، میوه جات، نان و غلات، سبزیجات، گوشت حبوبات و مغزها، چربی های سالم) را در بر بگیرد. رژیم غذایی و مشاوره تغذیه هر فرد باید بر اساس نیاز بدنی و میزان فعالیت و ورزش وی، توسط متخصص تغذیه تعیین و تجویز شود رژیم غذایی در درمان کدام بیماری ها موثر است؟ همانطور که بدن هر فرد سالم برای حفظ تندرستی نیازمند به دریافت مواد مغذی از غذاهای مختلف در رژیم غذایی میباشد، در صورت ابتلا به هر نوع بیماری، رژیم غذایی “باید” مورد توجه قرار گرفته و بر اساس نظر دکتر متخصص تغذیه، نیاز های بدن بیمار به انرژی، پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی با توجه به نوع بیماری، تعیین شده و در مشاوره و رژیم غذایی بیمار تنظیم گردد بیماری های مزمنی همچون دیابت، کبد چرب، فشار خون، سرطان، بیماری های قلبی و عروقی، دیالیز، نا رسایی کبد و کلیه، سکته های قلبی و مغزی نمونه هایی از بیماری هایی هستند که مشاوره تغذیه و رعایت رژیم غذایی اصولی در کنترل و حتی درمان بسیاری از این بیماری ها موثر می باشد درچه شرایطی به رژیم غذایی باید توجه ویژه داشت؟ گروه های خاصی از افراد با توجه به شرایط جسمی و نیاز های بدنی آنها باید تحت مشاوره تغذیه قرار گرفته و به رژیم غذایی آنها توجه ویژه ای داشت که این گروه ها عبارتند از: کودکان (کودکان دچار اضافه وزن و چاقی، کودکان مبتلا به کوتاهی قد) شیرخواران (عدم تحمل یا نخوردن شیر مادر، ریفلاکس یا آلرژی به شیر، تنظیم مکمل های دریافتی، اختلالات رشد شیرخواران، نحوه مصرف زمان شروع و نوع غذای کمکی به شیرخوار، رژیم غذایی نوزادان نارس) مادران باردار و شیرده (تنظیم افزایش وزن صحیح مادر در طی بارداری، رژیم غذایی در دیابت بارداری، فشار خون بارداری، اختلال رشد رحمی، راهکارهای افزایش و غنی سازی شیر مادر، کنترل بازگشت وزن در دوران شیردهی، ریزش مو در دوران شیردهی) ابتلا به بیماری های مزمن (دیابت، کبد چرب، فشار خون، سرطان، بیماری های قلبی و عروقی، دیالیز، نا رسایی کبد و کلیه، سکته های قلبی و مغزی) نوجوانان (افزایش قد در نوجوانان، بلوغ زودرس نوجوانان، رفع جوش) ورزشکاران (برنامه غذایی بدنسازی، رژیم غذایی در ورزشکاران حرفه ای، برنامه غذایی در دوران مسابقات، مکمل های ورزشی، آنالیز ترکیب بدنی ورزشکاران) سالمندان در نتیجه رژیم غذایی گروه های عنوان شده حتما می بایست تحت نظر متخصص تغذیه تنظیم گردد و به صورت مداوم و منظم تحت بررسی ایشان قرار داشته باشند تا از هرگونه خطر و عوارض تهدید کننده و اختلال جلوگیری شود

  • فرشاد یعقوبیان
  • ۰
  • ۰

مواد معدنی کلسیم نقش در بدن:رشد و نمو و استحکام استخوانها، دندانها، مو و ناخن. منابع غذایى:شیر ومشتقات ‌آن، تخم مرغ، میگو، سبزیها، کلم و هویج. اثرات کمبود: اختلالات استخوانى. آهن نقش در بدن:یکی از مهمترین مواد تشکیل دهنده ی هموگلوبین. منابع غذایى:جوانه گندم، گوشت، جگر، تخم مرغ، شیر، سبزی جات و لوبیا سبز. اثرات کمبود:کم خونی ناشی از فقر آهن. یـد نقش در بدن:عامل فعال کننده ی غده تیروئید و حفظ تندرستى. منابع غذایى:نمک دریا، غذاهای دریایی (مثل ماهی ها و صدف ها). اثرات کمبود:بزرگ شدن غده تیروئید (گواتر). روغن ها روغن ها تنها منبع تأمین چهار ویتامین بدن هستند: A/K/D/E معمولاً یک انسان سالم باید: ـ ۵۵% انرژی دریافتی خود را از کربوهیدرات دریافت کند. ـ ۲۰% انرژی دریافتی خود را از پروتئین دریافت کند. ـ ۲۵% انرژی دریافتی خود را از چربی دریافت کند. روغن ها یا حیوانی است که کلسترول دارد یا گیاهی که کلسترول ندارد. روغن گیاهی که از دانه های گیاهی استخراج می شود معمولاً به صورت مایع است؛ خواه دانه های تخمه آفتابگردان باشد، خواه دانه های ذرت و دیگر دانه ها. این نوع روغن معمولاً از روغن های غیراشباع و سالم می باشد و تنها مشکلی که دارد این است که طعم و بوی خیلی مطبوعی ندارد. برای تغییر طعم و بوی آن با وسایل خاصی و با روش هیدروژنه آن را اشباع کرده و آن را به روغن جامد نباتی تبدیل می کنند. لذا نتیجه می گیریم که روغن جامد نباتی در حقیقت روغن نباتی مایع است که آن را جامد و اشباع کرده‌اند. چنان که قبلاً گفته‌ایم روغن های اشباع شده روغن های مضری می باشند. برخلاف روغن های مایع (که اشباع نمی باشد) روغن جامد طعم و بوی بهتری دارد ولی ضرر آن خیلی بیشتر از روغن مایع است. روغن های گیاهی جامد را نمی توان مثل کره روی نان گذاشت. لذا به این روغن ها مجدداً مواد افزونی و اسانس های خاص و… اضافه می کنند و آن را به کره نباتی تبدیل مى کنند (البته با طعم نسبتآ مطبوع) این تبدیل را مارگارین سازى و محصول جدید را کره ی گیاهی یا مارگارین می نامند

  • فرشاد یعقوبیان