متخصص تغذیه، مشاوره تغذیه، طب سنتی

انتشار مقالات تخصصی تغذیه ، معرفی دکتر های لاغری تهران، مشاوره تغذیه و طب سنتی از خدمات این وبلاگ است

متخصص تغذیه، مشاوره تغذیه، طب سنتی

انتشار مقالات تخصصی تغذیه ، معرفی دکتر های لاغری تهران، مشاوره تغذیه و طب سنتی از خدمات این وبلاگ است

برای لاغری سریع، ما نیاز داریم تا از بهترین برنامه غذایی پیروی کنیم، این وبلاگ محل انتشار مقالات تخصصی تغذیه ، معرفی دکتر های لاغری تهران، مشاوره تغذیه و طب سنتی میباشد

پیوندها
  • ۰
  • ۰

مواد معدنی کلسیم نقش در بدن:رشد و نمو و استحکام استخوانها، دندانها، مو و ناخن. منابع غذایى:شیر ومشتقات ‌آن، تخم مرغ، میگو، سبزیها، کلم و هویج. اثرات کمبود: اختلالات استخوانى. آهن نقش در بدن:یکی از مهمترین مواد تشکیل دهنده ی هموگلوبین. منابع غذایى:جوانه گندم، گوشت، جگر، تخم مرغ، شیر، سبزی جات و لوبیا سبز. اثرات کمبود:کم خونی ناشی از فقر آهن. یـد نقش در بدن:عامل فعال کننده ی غده تیروئید و حفظ تندرستى. منابع غذایى:نمک دریا، غذاهای دریایی (مثل ماهی ها و صدف ها). اثرات کمبود:بزرگ شدن غده تیروئید (گواتر). روغن ها روغن ها تنها منبع تأمین چهار ویتامین بدن هستند: A/K/D/E معمولاً یک انسان سالم باید: ـ ۵۵% انرژی دریافتی خود را از کربوهیدرات دریافت کند. ـ ۲۰% انرژی دریافتی خود را از پروتئین دریافت کند. ـ ۲۵% انرژی دریافتی خود را از چربی دریافت کند. روغن ها یا حیوانی است که کلسترول دارد یا گیاهی که کلسترول ندارد. روغن گیاهی که از دانه های گیاهی استخراج می شود معمولاً به صورت مایع است؛ خواه دانه های تخمه آفتابگردان باشد، خواه دانه های ذرت و دیگر دانه ها. این نوع روغن معمولاً از روغن های غیراشباع و سالم می باشد و تنها مشکلی که دارد این است که طعم و بوی خیلی مطبوعی ندارد. برای تغییر طعم و بوی آن با وسایل خاصی و با روش هیدروژنه آن را اشباع کرده و آن را به روغن جامد نباتی تبدیل می کنند. لذا نتیجه می گیریم که روغن جامد نباتی در حقیقت روغن نباتی مایع است که آن را جامد و اشباع کرده‌اند. چنان که قبلاً گفته‌ایم روغن های اشباع شده روغن های مضری می باشند. برخلاف روغن های مایع (که اشباع نمی باشد) روغن جامد طعم و بوی بهتری دارد ولی ضرر آن خیلی بیشتر از روغن مایع است. روغن های گیاهی جامد را نمی توان مثل کره روی نان گذاشت. لذا به این روغن ها مجدداً مواد افزونی و اسانس های خاص و… اضافه می کنند و آن را به کره نباتی تبدیل مى کنند (البته با طعم نسبتآ مطبوع) این تبدیل را مارگارین سازى و محصول جدید را کره ی گیاهی یا مارگارین می نامند

  • ۰۱/۰۵/۰۳
  • فرشاد یعقوبیان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی